среда, 25. септембар 2013.

Horoskop za 25.09.2013.

Ovan
Mnogi misle da se inatite ili da pokušavate da po svaku cenu nametnete neke svoje stavove a vi ste samo principijelni. U prepodnevnim satima trebalo bi da se dogovorite o nekim detaljima, posebno u radu sa Jarcem i Škorpijiom.  Nastavak saradnje je moguć sa Rakom ili Blizancima.Znate dobro šta bi bilo za vas najpraktičnije rešenje. Moguć je surset sa Vagom na javnom mestu.Trebalo bi da se sretnete sa bliskim rođacima koje dugo već izbegavate ili da primite goste koji vam možda i nisu tako dragi ali ste im to odavno obećali.

Bik
Sa Mesecom u  Blizancima i Jupiterom u Raku što simbolizuje zaljubljivost posebno u osobe  prisutne u javnosti možete biti sigurni da vam niko ništa ne može.Odgovara vam pozicija  Jupitera koji vam omogućava da provedete prijatan dan u društvu rođaka, prijatelja i osoba sa kojima se oduvek dobro razumete a oni će vas moguće upoznati sa nekim ko će vam se odmah dopasti. Dobićete poziv da odete negde, moguće sa stalnim partnerom a ako ste slobodni u malo veće društvo.

Blizanci
Mars iz Lava i Mesec iz vašeg znaka vam pomaže da povratite samopouzdanje ako vam je i malo poljuljano. Divan dan za druženje sa prijateljima, najverovatnije ćete sresti nekoga ko vam je drag posle dužeg perioda. Mogućnost novog poslovnog aranžmana sa Vodolijom. Neko vas očekuje u svom domu i ako ste pozvani na porodični skup kod svoje rodbine budite tolerantni prema njima nemojte im prigovarati za neke neraščišćene odnose iz prošlosti.Uz malo dobro volje možete se pomiriti sa onima od kojih ionako na neki način zavisite.

Rak
Veoma čudan dan. S jedne strane ste po mnogim pitanjima optimista a s druge strane nemate snage da rešavate brojne privatne probleme. Imate želju da se sretnete sa nekim osobama koje dugo niste videli ali ćete verovatno morati da se suočite sa svojom savešću ili sa svojim greškama. Moguće da ste čak i previše samokritični što celu situaciju čini mnogo komplikovanijom. Verujete da možete sa se priviknete na nove uslove rada.

Lav
Ovo je vaš dan u svakom pogledu, pristižu vam i novac i obećanja i lepe ponude, bilo u vezi sa poslom ili sa izlascima. Vodolija i Ovan mogu da očekuju mnogo interesantnih doživljaja bilo da su na odmoru ili na poslu. Svoje društvo vam nameću  Rak i Strelac. Dobro se snalazite u većem društvu i današnji dan je kao stvoren za izlaske ili za odlazak  na važan sastanak.Ako vas na bilo koji način interesuje  posao sa Vagom ili nekim Bikom, današnji dan je kao stvoren da krenete u  konkretne pregovore.

Devica
Kod vas se nikada ne zna da li ste u poslovnom ili emotivnom odnosu sa nekim jer vam se obično sviđaju kolege. Vest od Ovna vas može u izvesnoj meri destabilizovati a Rak će pokušati da posreduje. Ostajete dosledni sebi i svojim stavovima a u tome vas podržavaju saradnici rođeni u nekom vodenom znaku. Da bi vaša karijera krenula uzlaznim tokom, potrebno je da napravite kompromis sa neistomišljenicima.

Vaga
Trudite se da niko ne primeti da vas jedna situacija u priličnoj meri iscrpljuje, moguće da imate previše obaveza i da niste u stanju da rešite probleme na način na koji vam to najviše odgovara, čak iako se radi o nečemu što je za vas veoma  perspektivano. Čak i ako sebe smatrate uspešnim, ne zadovoljavate se time, trudite se da prevaziđete samog sebe. Tranzit Meseca preko znaka Blizanaca donosi mnogo novih mogućnosti u radu sa strancima.

Škorpija
Mnogi misle da bi trebalo da iskoristite mogućnosti koje su vam se ukazale na poslovnom planu o čemu ste dugo razmišljali ili ste time bili opterećeni.Današnji dan nije pogodan ni za kakve nove poslove. Imaćete priliku da se angažujete oko novog posla koji bi mogao da vam se vrlo brzo isplati ali nemojte po svaku cenu žuriti da to obavite pre nekog što se ukaže dobra prilika. Računate na saradnju sa Jarcem i Devicom i to će se ispostaviti kao najbolje rešenje.

Strelac
Pozicija Meseca u Blizancima može aktivirati kod onih senzibilnijih predstavnika vašeg znaka potrebu za detaljnom analizom situacije u kojoj se nalazite, bilo da se radi o poslu ili privatnom životu. Naglašen znak  Vage i Škorpije potencira dobru saradnju sa osobama koje su starije od vas. Trudite se da nađete najbolji način kako da uvećate prihode u radu sa osobama koje su vam obećale zajedničku saradnju ali pazite da se ne radi o nekom ko krši zakon.

Jarac
Ne želite da se previše opterećujete onim što se o vama priča, važno vam je da na najlakši i najpraktičniji način rešite dilemu u vezi sa nekretninama, ulaganjem novca ili otplatom nekog duga. Spremni ste da prihvatite savet jednog Bika ili Riba. Niste previše praktični, pokušavate da na brzinu uradite nešto što svakako neće biti za vas najbolje rešenje.Dobićete mogućnost  da se sretnete sa nekim ko je mnogo iskusniji od vas i da razgovarate o bitnim pitanjima.

VodolijaDobri odnosi sa osobama koje su prisutne u javnosti znače vam mnogo, naročito ako se radi o onima koji pokušavaju da vas nagovore na neki zajednički biznis. Trudite se da ostavite što je moguće bolji utisak na jednog Ovna a on vam je inače već naklonjen. Nekome je stalo da se sa vama zbliži jer smatra da bi tako mogao imati nekakve koristi u finansijskom pogledu. Tranzit Meseca preko znaka Blizanaca donosi mogućnost bolje saradnje sa mlađim saradnicima.

Ribe 
Tranzit Mesec preko znaka Raka, donosi neke nove mogućnosti za proširenje saradnje, naročito sa osobama koje žive u inostranstvu. Mlađe žene, ma kog pola da ste, najbolji su saradnici, naročito ako se radi o predstavnicima vazdušnih znakova.Poslovni partner može danas kao najvažniji momenat u vašoj saradnji istaći potrebu  dobrom komunikacijom i problem stručnog usavršavanja.Ne uzimajte za ozbiljno ono što vam priča jedan Rak.

Нема коментара:

Постави коментар

Add comment, you don't have to be registed. Have fun! : ) ♥